en nl es


Reserveer Nu Online!

Selecteer ophaal locatie, datum en tijd

  

Selecteer aflever locatie, datum en tijd

  

Geaccepteerde betalingsmethoden

Autoverhuur Locaties

home  |  Curacao Informatie  |  Vliegveld Pick-up

Vliegveld Pick-up

AUTO OPHALEN BIJ DE CURACAO INTERNATIONAL AIRPORT 

Bij het verlaten van de aankomsthal rechts af lopen en de “car rental Curacao Airport” borden volgen. U treft huurauto balies op de luchthaven van Curaçao na een 2 of 3 minuten lopen.

Als u éénmaal bij de autoverhuur balies van de luchthaven bent, zoekt u de National Car Rental Car Rental balie. Ons personeel staat u graag bij met al uw autohuur behoeftes. Nadat uw huur contract is getekend, zal één van onze service assistanten u brengen naar uw auto en alle vragen beantwoorden die u heeft over uw huurauto of uw verblijf op Curaçao. 
 

INLEVEREN VAN UW AUTO BIJ DE CURACAO INTERNATIONAL AIRPORT

Bij het inleveren van uw voertuig bij de luchthaven, graag letten op de borden welke aangeven waar het parkeer gebied ligt voor de autoverhuur bedrijven. Als u éénmaal bij de het parkeer gebied van de auto verhuur bedrijven bent, kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaatsen aangewezen als "National Car Rental". Na het parkeren van uw voertuig kunt u naar onze balie lopen om de sleutels in te leveren. De balies van de auto verhuur bedrijven zijn bij het oude gebouw van de Curacao International Airport, op een paar minuten loop afstand van de vertrek hal.